Cod de conduita

Ne asiguram ca toti angajatii Holleman Group respecta si aplica cu strictete legile si reglemantarile stabilite. De asemenea, ne adresam tuturor partenerilor nostri cu rugamintea de a respecta intocmai aceste cerinte.

  • Respect pentru angajati si drepturile acestora

Este datoria noastra sa respectam si sa consolidam drepturile angajatilor. Aceasta include interzicerea discriminarii de orice natura, respectarea demnitatii personale si furnizarea renumeratiei cuvenite, in raport cu veniturile minime legale si orele de lucru maxim admise.

  • Siguranta si sanatatea angajatilor

Managementul de lucru responsabil asigura sanatatea si siguranta angajatilor. Masuri necesare sunt aplicate pentru a elimina pe cat posibil accidentele de munca, boli sau infirmitate fizica la locul de munca. Angajatilor li se ofera cursuri de instruire pe probleme de sanatate si siguranta.

  • Coruptie / Mita / Favoruri

Pentru a evita promovarea unei afaceri necinstite, ne asiguram ca nu sunt efectuate plati ilegale sau beneficii de orice natura.

  • Munca infantila

Partenerii nostri trebuie sa respecte faptul ca munca infantila (sub varsta de 15 ani) este interzisa in cadrul propriilor companii. In cazul suspiciunilor, a monitorizare a acestora va fi efectuata.

  • Protectia mediului

Suntem atenti la directivele si standardele de protectie a mediului (ex: folosirea vehiculelor cu zgomot si emisii reduse) si permanent vom observa, monitoriza si imbunatati aceste procedure.

  • Cerinte pentru parteneri si contractori

Nu doar Grupul Holleman se supune acestor reguli si dispozitii, dar si partenerii de afaceri ai acestuia sunt rugati sa practice si sa adere la acestea. In caz contrar, vom solicita rectificare si vom monitoriza indeaproape respectarea acestora.